Organisatie, ontwerp en communicatie kerstconcert Nicola Vigna

Op 27 december 2015 vond het eerste kerstconcert plaats van Nicola Vigna ten voordele van Warriors Against Cancer in de Sint-Maartenskerk te Kortrijk. Voor dit concert verzorgden we een totaalconcept. We gingen van start met het ontwerpen van een affiche en uitnodigingen, lanceerden een mailing en een Facebook Eventpagina. Er werden flyers en affiches verspreid rondom Kortrijk. De mailing werd persoonlijk uitgestuurd waardoor we een groot aantal boekingen via mail ontvingen.

Benefiet voor Warriors

In september ging een eerste Warriors benefiet door. Hiervoor verzorgden we alle publiciteit en stonden we Warriors bij met het organiseren van hun event! Naast alle ontwerp en drukwerk van uitnodigingen, tickets, flyers, drankkaarten,...maakten we een Facebook eventpagina aan en zorgden we voor de nodige Facebook-advertenties!

Category: 

Organisatie make-up workshops bij Paindemi en Repos et Repas

Organisatie en uitnodigingen voor 2 make-up workshops bij Repos et Repas en Paindemi. De make-up workshops vonden plaats in een gezellige setting met een theeproeverij of met taart en gebak. De uitnodigingen werden via een postverdeling en mailing verspreid.